Δωρεάν Μεταφορικά

σε παραγγελίες άνω των 50€

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Πληροφορίες Επιστροφών - Ακυρώσεων

Για την επιστροφή - ακύρωση προϊόντων επικοινωνείτε στέλνοντας email στην διεύθυνση info@pandorasboxsouvenirs.com ( ενημερώνετε ότι αποστέλετε δηλαδή κάποιο προιόν για επιστροφή ) ή καλώντας  στο 23940 54508 ή 6972813435 Ωράριο επικοινωνίας 10:00 εώς τις 20:00 για να ενημερώσετε για το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε - ακυρώσετε.

Η επιστροφή - ακύρωση των προϊόντων είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα. Η επιστροφή - ακύρωση γίνεται δεκτή εφόσον πραγματοποιηθεί μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές:

  1. Αλλαγή με άλλο προιόν. Η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε τα μεταφορικά. Στη συνέχεια μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες ημέρες πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία από το site, όπου στα σχόλια της να αναφέρετε ότι είναι από αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενης σας παραγγελίας. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο, πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.

  2. Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος ή λάθος σχεδίου. Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

  3. Αλλαγή λόγω μη δικού μας λάθους ( περιπτώσεις μη ανάγνωσης της περιγραφής, ή επιλογής άλλου προιόντος από αυτό που επιθυμούσατε ), η αλλαγή γίνετε δεκτή αλλά σε αυτήν την περίπτωση τα μεταφορικά επιβαρύνουν εσάς.

Απαραίτητες προυποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:

  1. Το προϊόν δεν έχει υποστεί ουδεμία εκούσια ή ακούσια ζημία από τον πελάτη

  2. Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής

  3. Το προς επιστροφή προϊόν συνοδεύεται από αντίγραφο τιμολογίου ή από την απόδειξη λιανικής αγοράς

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προιόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του. Μέχρι τη στιγμή που το προιόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής, ενώ η αποστολή της νέας παραγγελίας πραγματοποιείτε μόνο μετά την παραλαβή του προϊόντος και εφόσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με courier, ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Είτε θέλετε να κάνετε αλλαγή σε κάποιο προϊόν, είτε επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν λόγω ελαττώματος, η διαδικασία είναι η εξής: μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα γίνει ο απαραίτητος έλεγχος στο προϊόν που επεστράφη και εφόσον πληρεί όλες τις προυποθέσεις επιστροφής τότε η εταιρεία μας θα σας επιστρέψει την αρχική αξία του προϊόντος ή των προϊόντων που επεστράφησαν στον αρχικό λογαριασμό με τον οποίο ολοκληρώσατε την αγορά σας.Δηλαδή αν πληρώσατε με πιστωτική κάρτα τότε θα επιστραφεί η αξία στην πιστωτικής σας κάρτα. Αν όμως έχετε πληρώσει με τραπεζική κατάθεση ή αντικαταβολή, τότε θα πρέπει πίσω από την απόδειξη που θα μας επιστρέψετε μαζί με το προϊόν να έχετε σημειώσει έναν αριθμό λογαριασμού τραπέζης ο οποίος να ανήκει στο ίδιο όνομα με το οποίο κάνατε την παραγγελία σας. Αυτό συνήθως διαρκεί 2-5 εργάσιμες ημέρες.


Θα σας παρακαλούσαμε, για τις επιστροφές, να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ACS ή την ΕΛΤΑ Courier και όχι κάποια άλλη εταιρία της αρεσκείας σας, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε εσείς τα μεταφορικά έξοδα. Στείλετε το δέμα από την ACS Courier ή την ΕΛΤΑ και πείτε να γίνει με χρέωση παραλήπτη (PANDORASBOXSOUVENIRS) και στη διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω.

Επίσης μπορείτε να καλέσετε την ACS Courier ή την ΕΛΤΑ και να τους ζητήσετε να έρθουν να παραλάβουν το δέμα από το χώρο σας,χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση. Το τηλέφωνο της ACS Courier ή της ΕΛΤΑ της περιοχής σας όπως και επιπρόσθετες πληροφορίες θα τα βρείτε στα παρακάτω sites.

www.acscourier.net

www.elta.gr


Διεύθυνση Επιστροφών:

PANDORASBOXSOUVENIRS

25ο χλμ Π.Ε.Ο. Θεσ/κης – Σερρών, Άσσηρος Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 23940 54508 ή 6972813435

Ελλάδα, Θεσσαλονίκη