Δωρεάν Μεταφορικά

σε παραγγελίες άνω των 50€

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Η εταιρεία

Η εταιρία pandoras box souvenirs δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει στην ελληνική αγορά μία διαφορετική προσέγγιση στο χώρο του ελληνικού τουριστικού, αναμνηστικού αντικειμένου (σουβενίρ) και των ειδών δώρου.

Η εταιρία δημιουργεί τα προϊόντα της, όπως μαγνητάκια, σουβέρ, διακοσμητικά πλακίδια κ.λ.π, στην Ελλάδα, από αυθεντικό μάρμαρο. Σε συνδυασμό με την μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο του μαρμάρου και της υψηλής αισθητικής εικόνες που χρησιμοποιεί, προσδίδει ένα υψηλό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους συνεργάτες της, δίνοντάς τους την δυνατότητα να εκθέσουν στα καταστήματά τους ένα εντελώς νέο προϊόν που θα τους βοηθήσει να διαφέρουν από τον ανταγωνισμό.

Τα σουβέρ κατασκευάζονται από αντικέ μάρμαρο σε διάσταση 10x10cm και πάχος 1cm, και έχουν στο πίσω μέρος φελλό έτσι ώστε να αποφευχθούν πιθανές φθορές στα έπιπλα. Οι μαγνήτες κατασκευάζονται από αντικέ μάρμαρο σε διάσταση 5×5 & 7x5 και έχουν πάχος 1cm.


Επιλογές Προϊόντων

ΣΟΥΒΕΡ / ΠΛΑΚΙΔΙΑ

  • Αυθεντικά μαρμάρινα σουβέρ, από επεξεργασμένο ¨αντικέ¨ μάρμαρο, σε διάσταση 10x10cm και με πάχος 1cm, στο πίσω μέρος υπάρχει φελλός για την προστασία των επιφανειών.

ΜΑΓΝΗΤΕΣ

  • Αυθεντικά μαρμάρινα μαγνητάκια , από επεξεργασμένο ¨αντικέ¨ μάρμαρο, σε διάσταση 5x5cm & 7x5cm και με πάχος 1cm, στο πίσω μέρος υπάρχει ισχυρός μαγνήτης για την αποτελεσματικότερη χρήση του προϊόντος.

STANDS

  • Ακρυλικό σταντ για σουβέρ, χωρητικότητα 4 τεμαχίων.
  • Επιδαπέδιο σταντ αλουμινίου με ρυθμιζόμενο ύψος για μαγνητάκια.
  • Επιτραπέζιο σταντ διαστάσεων 35cm πλάτος x 45cm ύψος.