Δωρεάν Μεταφορικά

σε παραγγελίες άνω των 50€

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Πληροφορίες Αποστολής

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αντικαταβολή: Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προιόντος. Ο courier εισπράτει το ποσό της παραγγελίας σας.

Αντικαταβολή  3,5€ (μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας & μόνο μετρητοίς)

Για παραγγελίες που αφορούν την Κύπρο και Εξωτερικό τα έξοδα αποστολής είναι 20,00€ και η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρία courier ACS ή με την ΕΛΤΑ.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται από τις 9.00 το πρωί εώς τις 19.00 το απόγευμα. Σε περίπτωση που απουσιάζεται, η ACS courier ή η ΕΛΤΑ θα κάνει άλλες δύο προσπάθειές, τις επόμενες εργάσιμες ημέρες, για να παραδώσουν το δέμα σε εσάς, αφήνοντάς σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε μαζί της.

Αν εργάζεστε και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει την παραγγελία σας στο σπίτι σας, σας συμβουλεύουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασία σας ώς τόπο αποστολής του δέματος, καθώς η παραγγελία, όπως αναφέραμε μπορεί να παραδοθεί απο τις 9.00 μεχρι της 19.00, ώρες που πιθανότατα να απουσιάζετε!

Για τη διευκόλυνση της παραλαβής θα ήταν καλό να βάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης των προιόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Δωρεάν μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 50€ δεν επιβαρύνεστε καθόλου με έξοδα αποστολής!